Kotalammen katsomossa -kappale nyt julki

14.03.2024

Jyväskyläläinen näyttelijä-ohjaaja Ville "Viki" Kiljunen ja Oliver-yhtyeestä tuttu Jari Väyliö tekivät Jyväskylän Komeetoille uuden mainion kannatuslaulun. 

"Kyllähän näiden laulujen tekeminen on ollut ennen kaikkea hauskaa. Haaveilin seurabiisien tekemisestä siitä lähtien kun tutustuin Komeettoihin. Komeetoista ja Kotalammesta, nykyisin Comets' parkista, on tullut alusta lähtien sellainen romanttinen fiilis. Ja se tunne on vuosien varrella vain vahvistunut.

Komeetat ei ole suurin seura, muttei myöskään pienin, ja sellainen haastajan asema on ollut minusta aina urheilussa mielenkiintoisinta. Lapsena Buster -sarjakuvia lukeneena olen tykännyt aina vähän maanläheisemmistä ja pienemmistä urheiluseuroista. Keltinmäessä sijatsevassa Kotalammessa on sellaista rouheutta."

Viki avaa innostusta kappaleen tekoon ja jatkaa, mistä juuri tämä kappale sai alkunsa:

"Jo varhain huomasin, että Komeetoilla ei ole biisiä, eikä varsinaisia chantteja. Ja ajattelin, että sellaisia voisi alkaa kehittelemään. Sen reilun kymmenen vuotta, mitä on tullut Komeetoissa lasten harrastamisen kautta touhuttua, onkin tullut junnujen kanssa kehiteltyä lauluja. Mutta varsinaiseen biisien tuottamiseen ja äänittämiseen tarvitsin kaverin, onneksi Väyliö toi lapsensa Komeettoihin ja aloimme jutella aiheesta.

Nyt lauluja on tehty kaksi; Vaaleansininen ja Kotalammen katsomossa, ja ainakin kolmas on vielä tulossa. Kyllä näistä lauluista on tullut vähän sellainen kahden miehen eetos positiivisen kannustamisen puolesta. Lajirakkaudesta näitä tehdään, lapsille ja aikuisille laulettaviksi ja tapahtumissa ja kodeissa kuunneltaviksi. Mikään ei ole niin turhaa ja typerää kuin kaikenlainen negatiivinen huutelu ja länkytys. Huutaminen on minusta heikkoutta ja vastustajan kunnioittaminen arvokasta. Ja jos näillä lauluilla pystyy edes pikkuisen vaikuttamaan siihen, että urheilussa olisi kaikilla kivaa ja yhdenvertainen olo, niin sitten niiden tekeminen on kannattanut."

Tässä jos missä on Komeettojen sinistä sydäntä mukana valtavasti. Kiitos Viki ja Väyliö!

Käykää kuuntelemssa uusi kappale, löytyy Youtubesta. Ja nyt vaan kovaa soittoa!

Viki & Väyliö - Kotalammen katsomossa - YouTube

19.04.2024Komeetat avasi voitolla Vihtavuoressa. Myös B junnut voitokkaana. Kolmosen kotiavaus pe 26.4. klo 19
10.04.2024Valioliiga 2024 - Ilmoittautuminen käynnissä
28.03.2024Kevättä Comets Parkilla
14.03.2024Kotalammen katsomossa -kappale nyt julki
07.03.2024B-poikien yhteispalaveri 11.3.2024
23.02.2024Atte Salmi valittu maajoukkueleirille
22.02.2024Komeettojen valmentajakerho kokoontuu taas.
26.01.2024Comets Cup ilmoittautuminen ennätysvauhdissa
22.01.2024Komeettojen valmentajakerhon aloitus
18.01.2024Ilkka Hyvärinen Komeettojen seuravalmentajaksi.

Siirry arkistoon »