Comets Liiga on tänä vuonna HimosLomat Cup!

HimosLomat Cup on aikuisille harrastepelaajille tarkoitettu jalkapallosarja/turnaus. Sarja on tunnettu ennen nimellä Comets Liiga, mutta tänä vuonna se on nimetty sarjan pääyhteistyökumppanin mukaan HimosLomat Cup:iksi. Tänä vuonna myös sarjaformaatti on mennyt uusiksi ja luvassa on sekä perinteinen sarja että lopputurnaus.


HimosLomat Cup:iin voi siis osallistua kahdella eri tapaa.
  • Ensimmäinen tapa on osallistua sekä sarjaan että lopputurnaukseen. Sarjaan osallistumalla saa paikan myös lopputurnaukseen, minkä lisäksi sarjan kahdeksan parasta joukkuetta saavat suoran paikan pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Sarjan pelipäivät järjestetään touko-kesäkuussa sekä elokuussa, heinäkuussa pidetään taukoa peleistä. Tarkemmat pelipäivät, ajat ja pelipäivien määrät selviävät ilmoittautumisen sulkeuduttua. Pelipäivät järjestetään sunnuntaisin.
  • Toinen tapa on osallistua pelkästään lopputurnaukseen, joka pidetään viikolla 34 (27.8.-28.8). Lopputurnauksessa pelataan ensin alkulohko lauantaina, minkä jälkeen parhaat joukkueet jatkavat sunnuntain pudotuspeleihin.
Tänä vuonna lopputurnauksen voittaja saa maineen, kunnian ja pokaalin lisäksi hulppean palkinnon. HimosLomat tarjoaa voittajalle huvilaviikonlopun Villa Vallaton -paritalossa. Paritalon huoneistot ovat yhteydessä toisiinsa väliovella ja voittaja saakin molemmat huoneistot käytöönsä viikonlopuksi. Palkintoon sisältyy lähtösiivous, liinavaatteet sekä kahden ulkoporealtaan käyttö. Voittajajoukkue saa päättää viikonlopun ajankohdan kolmesta vaihtoehdosta: VKO 43, 44 tai 45. Lisätietoja ja kuvia huvilasta näet painamalla tästä.


Osallistumismaksut:

  • Sarja + lopputurnaus = 300 €
  • Lopputurnaus = 200 €


Lisätietoja ilmoittautumisesta:

  • Ilmoittautuminen sarjaan alkaa 17.4. kello 18 ja päättyy 1.5. kello 18. Joukkueita otetaan sarjaan mukaan max. 16 kpl.
  • Ilmoittautuminen jonoon on mahdollista, mikäli joukkueraja on täynnä. Peruutustilanteessa joukkue pääsee jonosta sarjaan.
  • Sarjailmoittautumisen sulkeuduttua avautuu ilmoittautuminen pelkkään lopputurnaukseen. Lopputurnausilmoittautumisessa mukaan otetaan vähintään 16 ja maksimissaan 32 joukkuetta, riippuen sarjaan osallistuvien määrästä.
  • Molemmat ilmoittautumiset löytyvät tältä sivulta edellä kerrottuna ajankohtana.
  • Huomioittehan, että sarjassa saa pelata vain harrastepelaajat. Tämä tarkoittaa, että Miesten Kakkosessa tai korkeammalla tasolla pelaava ei saa osallistua turnaukseen.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen

yhteystiedot

Juho Honkonen

040 012 6862

juhomatias.honkonen@pp.inet.fi