Muury - comets liiga

on aikuisille harrastepelaajille tarkoitettu jalkapallosarja/turnaus.

Sarja on ennen tunnettu nimellä Comet's Liiga. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään kahden seuran yhteistyönä; Muuramen Yritys ja Jyväskylän Komeetat. Mistä tuleekin tapahtuman nimi MuurY - Comets Liiga.

Tänä vuonna olemme uudistaneet joukkueiden pyynnöstä tapahtumaa siten, että on kaksi sarjaa: harrastesarja ja Kilpasarja.

Harrastesarja on ei niin kilpailulliset tai aktiiviset joukkuuet, joilla ei ole pakko olla vahvaa pelillistä kokemusta. Harrastesasrjassa on tarkoitus nauttia pelistä ja pitää hauskaa joukkukavereiden kansssa. Pelataan tosissaan, mutta ei totisesti. Harrastesarjan määritelmänä voisi pitää, että jalkapallo on hyvää terveysliikuntaa iästä ja kunnosta riippumatta!

Kilpasarja on enemmän aktiivisille joukkueille, joilla saattaa olla enemmän pelikokemusta. Kilpasarjassa peli on vauhdikkaampaa ja sarjassa toiveena on hyvä yleiskunto. Tämän sarjan määritelmänä voisi pitää, että pelistä ei vauhtia ja tunnetta puutu!


Kilpa- ja haastesarjaan ilmoittautuvalla joukkueella ei saa olla mukana pelaajia, joilla on pelaajasopimusta Miesten Kakkosen tai sitä korkeamman tason joukkueen kanssa.

Sarjamaksu: 300€

Ilmoittautuminen päättyy: 15.5.2024

Missä pelataan: Liigan pelit pelataan Comets' Parkissa ja Muuramessa

Pelipäivät:

1. pelipäivä on 19.5.2024 klo 11:30-14:30

Muut pelipäivät julkaistaan myöhemmin!


TERVETULOA MUKAAN!

Lisätietoja:

Komeetat: Maiju Heimola, 0400-355083 maiju.heimola@komeetat.fi

Muuramen Yritys: Miikka Vitikainen, 041-3133202 miikka.vitikainen@muutamenyritys.fi


Kuvassa viime vuoden voittaja FC Pulkka.

Sarjataulukko MuurY - comets liiga

muury - comets liiga -lopputurnaus

alkusarja
HarrastesarjaKilpasarja