Seura

Komeetat on kasvava jyväskyläläinen jalkapalloseura, jossa on tällä hetkellä yksitoista poikien ikäkausijoukkuetta, miesten joukkue sekä syksyllä 2016 aloittanut tyttöjen 04-05 joukkue. Lisäksi kesällä pidetään Prinssi&Prinsessa ja snadifutista perheen pienimmille pelaajille. Lisenssipelaajien määrä on n. 400 pelaajaa.
Kotivuiltamme löydät toiminta-ajatuksemme, yhteystietomme, uutiset ja
tulevat tapahtumamme. Sivuilla on myös linkkeja Facebookiin sekä seuran
että joukkueiden osalta. Joukkueiden toiminnasta löytyy lisätietoja klikkaamalla vasemman palkin "Joukkueet" kohdasta. Ota yhtettä joukkueen johtajaan ja tule mukaan Komeettoihin!

Kuva: Comets' Parkissa Komeettojen miesten joukkue lämmittelemässä peliin toukokuussa. Aidan takana valmistumassa pienille pelureille omat kentät. Kenttä ja muut alueet alkavat olla valmiit! Comets' Parkin AVAJAISET to 17.8.

Komeettojen seurajulkaisu 2017

Ladattava nettiversio.

Prinssi ja Prinsessafutis 2017

Prinssi ja prinsessafutiksen ilmoittautuminen on alkanut. Lisätietoa tulevasta prinssi- ja prinsessafutiksesta löydät täältä ja ilmoittautumaan pääset täältä.

Tervetuloa mukaan!

Comets Cup 2017

Ilmoittautuminen turnaukseen alkanut. Lue lisää turnaussivuilta ja ilmoittaudu.

Wanted coach

HEI SINÄ JALKAPALLOSTA KIINNOSTUNUT!
Alkaako laji taas lopettamisen jälkeen kiehtoa, oletko kenties edelleen aktiivi vai haluatko muuten vaan mukaan jalkapallon ihmeelliseen maailmaan? Nyt sinulla on hieno mahdollisuus tulla mukaan Komeettojen seuratoimintaan.
HAEMME nyt valmennuksesta kiinnostuneita henkilöitä mukaan kehittämään Jyväskyläläistä jalkapalloa. Voit myös "käräyttää" kaverisi, jos tiedät hänellä olevan halua ja aikaa jalkapallolle. Ota rohkeasti yhteyttä:

Matti Silvennoinen, 040 731 3672, matti.silvennoinen(at)komeetat.fi