Comets' Park

Comets' Park on totta!

Seuramme pitkäaikainen haave ja ponnistus toteutui syksyllä 2016. Seuran yhteinen harjannostajaispäivä pidettiin 29.10. jolloin kaikki seuran joukkueet pienimmistä aina miesten joukkueeseen saakka pääsivät ottamaan tuntumaa uuteen kotikenttään. Palautteen voi tiivistää monelta pelaajalta kuultuun kommenttiin "Keski-Suomen paras".

Rakennustöitä viimeisteltiin kesän 2017 aikana. Toukokuussa saatiin valmiiksi pienen päätykentän nurmetus. Pirteillä väreillä varustettu lämmittely- ja junnukenttä täydentää kokonaisuutta hienosti. Talkoilla on saatu rakennettua vaihtokopit ja kioski terasseineen. Pisteenä iin päälle ennen 17.8.2017 pidettyjä avajaisia pystytettiin kuvassa oleva Comets' Park kyltti (kuva IL 9.4.2020).

Syksyllä 2018 yhteistyössä Jyväskylän kaupungin kanssa peruskorjattiin huoltorakennuksen varastotiloista seuralle toimisto- ja neuvottelutila ja samalla paranneltiin pukukoppeja.

Keväästä 2017 lähtien seuran harjoittelu- ja pelitapahtumat ovat keskittyneet kotikentälle. Seuran toiminnan laajuus huomioiden Komeettapaitoja nähdään toki harjoituksissa myös kaupungin muilla kentillä. Talvella Komeetat keskittää lajiharjoittelua Vehkahalliin, jossa seura on mukana yhtenä ankkuriseuroista.

Dronella kuvattu video 2019 09-ikäluokan kevät turnauksesta.

Kentän osoite


NÄÄPIKÄNTIE 6-8, 40640, JYVÄSKYLÄ

COMETS' PARKIN PERUSTAMIS TUNNELMOINTIA...

Comets' Parkista ja harjannostajaispäivän tunnelmia Facebookissa
Kuuntele juttu Radio Kompassista 27.10.2016
Lisätietoja myös uutisosiosta Unelmista totta....