Comets' Park

Comets' Park on totta!

Seuramme pitkäaikainen haave ja ponnistus on toteutunut! 29.10.2016 pidettiin seuran yhteinen harjannostajaispäivä. Kaikki seuran joukkueet pienimmistä aina miesten joukkueeseen saakka pääsivät ottamaan tuntumaa uuteen kotikenttään. Palautteen voi tiivistää monelta pelaajalta kuultuun kommenttiin "Keski-Suomen paras".

Rakennustöitä on viimeisteltiin kesän 2017 aikana. Toukokuussa saatiin valmiiksi pienen päätykentän nurmetus. Pirteillä väreillä varustettu lämmittely- ja junnukenttä täydentää kokonaisuutta loistavasti. Talkoilla on saatu rakennettua vaihtokopit ja kioski terasseineen. Pisteenä iin päälle ennen 17.8.2017 pidettyjä avajaisia pystytettiin kuvassa oleva Comets Park kyltti.

Keväästä 2017 lähtien seuran harjoittelu ja pelitapahtumat ovat keskittyneet Comets' Parkille. Seuran toiminnan laajuus huomioiden Komeettapaitoja nähdään toki harjoituksissa myös kaupungin muilla kentillä. Talvellahan Komeetat keskittää lajiharjoittelua Vehkahalliin, jossa seura on mukana yhtenä ankkuriseuroista.

Dronella kuvattu video 2019 09-ikäluokan kevät turnauksesta.

Kentän osoite


NÄÄPIKÄNTIE 6-8, 40640, JYVÄSKYLÄ

Kenttäprojektin lahjoituskampanja sivuille KAmpanja jatkuu Huhtikuussa 2018!!

Comets' Parkista ja harjannostajaispäivän tunnelmia Facebookissa
Kuuntele juttu Radio Kompassista 27.10.2016
Lisätietoja myös uutisosiosta Unelmista totta....