Comets' Park

Comets' Park on totta!

Seuramme pitkäaikainen haave ja ponnistus on toteutunut! 29.10.2016 pidettiin koko seuran yhteinen harjannostajaispäivä. Kaikki seuran joukkueet pienimmistä aina miesten joukkueeseen saakka pääsivät ottamaan tuntumaa uuteen kotikenttään. Palautteen voi tiivistää monelta pelaajalta kuultuun kommenttiin "Keski-Suomen paras".

Rakennustöitä on viimeistelty kuluvan kesän 2017 aikana. Toukokuussa saatiin valmiiksi pienen päätykentän nurmetus. Pirteillä väreillä varustettu lämmittely- ja junnukenttä täydentää kokonaisuutta loistavasti. Talkoilla on kesän aikana saatu rakennettua vaihtokopit ja kioski terasseineen. Pisteenä iin päälle ennen 17.8. pidettyjä avajaisia pystytettiin kuvassa oleva Comets Park kyltti.

Keväästä lähtien harjoittelu ja pelitapahtumat ovat keskittyneet Comets' Parkille, mutta seuran toiminnan laajuus huomioiden Komeettapaitoja nähdään harjoituksissa myös kaupungin muilla kentillä. Talvellahan Komeetat keskittää lajiharjoittelua Vehkahalliin, jossa seura on mukana yhtenä ankkuriseuroista.

Kentän osoite


NÄÄPIKÄNTIE 6-8, 40640, JYVÄSKYLÄ

Kenttäprojektin lahjoituskampanja sivuille KAmpanja jatkuu Huhtikuussa 2018!!

Comets' Parkista ja harjannostajaispäivän tunnelmia Facebookissa
Kuuntele juttu Radio Kompassista 27.10.2016
Lisätietoja myös uutisosiosta Unelmista totta....