Toiminnan perusperiaatteet

Kaikki pelaajat ovat tervetulleita Jyväskylän Komeettoihin. Luomme kaikille pelaajille erilaisia mahdollisuuksia osallistua mukaan toimintaa. Toimintamme koostuu niin harraste toiminnasta kuin myös tavoitteellisesta toiminnasta. Takaamme kaikille pelaajille laadukkaan ja omaan tasoon sopivan ympäristön harrastaa ja pelata.

Komeetoissa jalkapallo toiminnan ohella keskitymme vahvasti lasten ja nuorten kasvun ja kehityksen tukemiseen. Pidämme yllä vahvaa Me -henkeä ja Komeetoissa kaikki pelaajat kuuluvat


Toiminnassamme korostuu yhdessä tekeminen, liikunnan harrastaminen ja urheilullisten elämäntapojen oppiminen. Harjoittelemme paljon pienpelien kautta ja pelaaminen on suuressa roolissa jalkapallon harrastamisessa Komeetoissa. Pelaajien alkutaipaleilla keskitymme paljon innostuksen syntymiseen jalkapalloa ja harjoittelua kohtaan. Harrastuksen jatkuessa ja iän karttuessa toivomme että innostus kasvaa intohimoksi ja siitä edelleen kokonaisvaltaiseksi urheilulliseksi elämäntavaksi. Toiminnassa huomioidaan pelaajat yksilö keskeisesti, omien tavoitteiden mukaan.


Joukkueissamme toimitaan Suomen Palloliiton Kaikki Pelaa -sääntöjen mukaan. Jokaisessa joukkueessa käydään läpi yhteiset pelisäännöt, jotka toimitetaan seuran valmennuspäällikölle/seura työntekijälle keväisin.


Koometoissa pidetään yllä hyvää jalkapallo henkeä, joka näkyy mm. kunnioituksena muita pelaajia, tuomareita sekä muita toimijoita kohtaan. Tämä pätee niin Komeettojen pelaajiin ja heidän vanhempiin, joukkueen tausta henkilöihin sekä kaikkii muihin Jyväskylän Komeettojen toiminnan parissa toimiviin.