Komeetat Miehet - Nousu 2 (1 - 8)

Aika: 26.4.2014
Paikka: Jyskä
Sarja: Harjoitusottelut

Komeettojen miesten joukkue pelasi historian ensimmäisen ottelunsa lauantaina Jyskässä Nousua vastaan. Peli päättyi tappioon 1-8, mutta ottelussa oli historian havinaa. Miesten joukkueen ensimmäisen maalin täräytti Tale PSG Saarela rangaistuspotkusta toisella puoliajalla. Vaihtopenkiltä yritti Ville Pynski Pynnönen ehtiä potkaisemaan rankkaria, mutta Talen hieno sisäsyrjälaukaus alakulmaan jää historian lehdille.
Peli oli ensimmäisellä jaksolla Nousun hallintaa ja he johtivatkin puoliajalla 0-4. Komeettojen paras maalitilanne tuli jakson puolivälissä, kun Tomi Saarela täräytti rangaistusalueen rajalta laukauksen maalin sisätolppaan. Pallo vieri maaliviivaa nuollen takaisin Nousun maalivahdille.
Toisen puoliajan ensimmäinen 20 min oli tasaväkistä pelaamista ja Komeettojen rangaistuspotkulla kotijoukkue pääsi hivenen niskan päälle. Rangaistupotku syntyi keskikentän hienosta läpisyötöstä ja Tomi Saarela pääsi murtautumaan rangaistusalueelle, jolloin vastustaja joutui kaataaman takaapäin. Jakson puolivälissä kuitenkin Komeettojen jalka alkoi painaa ja Nousu pääsi tekemään vielä 4 maalia lisää maalisarakkeeseensa. Pelin parasta antia Komeetoille oli pelaajien pelipaikkojen kokeilu ja tulevan pelitaktiikan hiominen sarjapelejä varten.