Riemu - Komeetat Miehet (2 - 0)

Aika: 1.6.2015 19.15
Paikka: Korpilahti tekonurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi

Komeetat lähti peliin hiukan junnupitoisella koostumuksella muutamien runkopelaajian poissaolon vuoksi. Joukkueessa oli 4 B-junnua ja kaikille kehut hyvästä pelistä eli Aatu, Verneri, Kaapro ja Johannes. Ottelun juoni oli alusta alkaen selvä eli Riemu piti palloa ja Komeetat hallitsi omaa aluettaan. Maalipaikkoja ei 1.jaksolla montaa tullut. Jakson puolivälissä Komeettojen maalinedustalla oli kova pallontavoittelutilanne ja pelaajien päät kolahti yhteen. Tilanteesta Komeetoilta tipahti toppari sekä Riemulta hyökkääjä pelistä pois. Jakso oli muuten tapahtumaköyhää Komeettojen pitäessä mainiosti puolustupakkansa kasassa ja maalivahti Aatu Palasteen korjatessa pystypallot haltuun.

Toinen jakso jatkui alusta alkaen pelin juonen mukaan. Komeetat sai jakson alkupuolella pari mahdollisuutta tehdä nopea vastaisku, mutta pieni pehmeys sekä röyhkeys murtautua maalin edustalle maalintekoon jäi uupumaan. Jakson puolivälissä 65 min:lla Komeettojen alueella oma pelaaja törmäsi maalivahtiin ja Komeettojen maalivahti Aatu Palaste joutui tällin seurauksena pelistä sivuun. Maaliin laitettiin Kaapro Oksanen ja hän hoiti maalivahtihommat pelin loppuun mainiosti. Ottelun ratkaisu tapahtui 74 min:lla Riemun kulmapotkusta. Pallo puskettiin vitosen viivalta sisään vastustamattomasti. Komeetat olisi ehkä tarvinnut tilanteessa vakituisia toppareitaan puskemaan pallo pois. Tilanne oli Riemun ainoita maalinedustilanteita pelissä. Ottelun lopussa Komeettojen nostaessa pelaajiaan ylös maalintekoon pääsi Riemun kaunistelemaan 90 min:lla loppulukemiksi 2-0. Tilanne vaikutti selvältä paitsiolta Riemun pelaajan päästessä tyrkkäämään komeettojen topparin vierestä pallon eteenpäin omalle odottavalle pelaajalleen maalivahdin viereen. Maali ei kuitenkaan peliä ratkaissut ja tällä kertaa Riemu oli ottelussa parempi.