Komeetat Miehet - PetPet (0 - 7)

Aika: 28.5.2015 19.15
Paikka: Korpilahti tekonurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi

Peli Korpilahden kauniissa kesäillassa oli PetPetin täydellistä juhlaa. Komeetat sortui helppoihin virheisiin ja puolustuslinjat oli kuin mummon hammasrivistö ilman täytteitä. PetPet ratkaisi pelin 1.jakson puolivälissä takomalla 20 min:ssa 5 helppoa maalia komeettojen virheistä. Toisella jaksolla peli tasaantui Komeettojen saadessa pelaajia enemmän mukaan. Komeettojen puolustukseksi on sanottava, että joukkue joutui aloittamaan pelin hieman vajaamiehityksellä osan pelaajista päästessä pelipaikalle vasta 1.jakson lopussa seuratapatuman vuoksi. Tämä ei kuitenkaan PetPetin voittoa himmennä vaan parempi joukkue voitti pelin 0-7. Komeetoille jäi seuraaviin peleihin mietittävää, kuinka pelataan omaa peliä hyvää vastustajaa vastaan. Jalkapallo on ajatuspeli ja tilanteiden lukeminen oikein helpottaa omaa puolustuspelaamista sekä vaikuttaa joukkueen pelinrakenteluun.