FCV Reds2 - Komeetat Miehet (3 - 4)

Aika: 18.5.2015 19.15
Paikka: Korpilahti tekonurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi

Pelin 1.jakso Korpilahden kaatosateessa oli Komeetoilta huonoa syöttöpeliä lukuisine harhoineen sekä pallon menetyksineen. Jakson loppupuolella tuntui, että Komeettojen pelaajilla on sateenvarjot sadetta pitelemässä FCV:n iskiessä 3 maalia putkeen. FCV:n maalit tulivat 37 min rankkarista sekä 39 ja 41 min:lla. Maalit tulivat FCV:n pelaajien hienoilla haastoilla ja aika hyvillä maalilaukauksilla. Näille komeetat ei voinut mitään. Ehkä aktiivisempi puolustukseen paluu olisi estänyt pari maalia.

Toiselle jaksolle Komeetat lähti 3-0 tappioasemasta painostamaan FCV:n puolustusta. Pallonhallinta pysyi Komeetoilla ja maalipaikkoja syntyi hiljalleen FCV:n alkaessa väsymään paineen alla. Komeettojen 3-1 kavennusmaali syntyi 54 min:lla Ossi Kasken lauottua Ville Pynnösen syötöstä hienosti takakulmaan. Komeettojen toinen maali tuli 61 min:lla ja maali olikin aika upea. Palloa kierrätettiin yli 10 kertaa omilla pelaajilla, pelattiin laitaan Janne Ostoselle ja upea poikittais-syöttö maalille josta Hamed Javanmiri iski maalin suoraan juoksusta. Komeettojen tasoitus tuli perään 63 min:lla Doh Htawnein vitosen viivalta ampumalla maalilla. Hienon esityön teki Frank Mubiri erinomaisten harhautusten jälkeen. Tämän jälkeen Komeetat painosti ja loi maalipaikkoja, mutta FCV:n maalivahti teki pari loistotorjuntaa avopaikoissa eikä maalia tahtonut tulla. Pelin 35 min:lla tuomari vihelsi yllättäen pelin päättyneeksi ja joukkueet lähtivät kättelemään toisiaan. Komeettojen joukkueenjohto oli aluksi hiukan yllättynyt, mutta kysyi sitten tuomarilta onko peliaika tosiaan täynnä. Tuomari hoksasi olevansa 10 min väärässä ja määräsi peli jatkumaan. Säännöthän määräävät yksiselitteisesti, että peliaika on aina pelattava täyteen 2x45min eli tuomari toimi tapauksessa oikein. Joskushan pelejä on jatkettu seuraavana päivänä keskeytyneestä kohdasta jopa mestarien liigassa. Ottelun lopussa Komeettojen hyökkäysten vyöryessä FCV:n maalille pääsi Ossi Kaski murtautumaan läpi rankkarialueen reunalla. FCV:n pelaajan liuku osui Ossin sääreen ja seuranneesta rangaistuspotkusta Ossi laukoi Komeettojen voittomaalin 3-4.