Komeetat Miehet - ViPa (3 - 1)

Aika: 14.5.2015 19.15
Paikka: Korpilahti tekonurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi

Ottelun alku oli Komeetoilta huolimatonta pelaamista. Joukkueen peliajatus oli vielä hakusessa, kun ViPa sai vapaapotkun 7 min:lla kentän puolivälistä. ViPalta hyvä nosto Komeettojen puolustusllinjan yli maalin takakulmalle ja ViPan pelaaja sai rauhassa kuljettaa pallon maaliin. Jakso eteni tämän jälkeen tasapaksuna ja molempien joukkueiden syöttöpeli oli hukassa. Jaksolla Komeetat ei saanut yhtään laukausta maalia kohti uneliaan esityksen tuloksena.

Toisella jaksolla Komeetat sai paremmin otetta peliin ja ViPan väsyessä peli pysytteli sitkeäsi ViPan alueella. Pelin 62 min:lla Komeetat tasoitti Doh Htawnein antamasta kulmapotkusta Janne Leppälän puskiessa pallon rangaistuspilkulta maaliin 1-1. Peli jatkui Komeettojen painostuksella ja 69 min:lla Frank Mubiri pääsi maaliviivan edestä tyrkkäämään Doh Htawnein syötön sisään tilanteeksi 2-1. Peli ratkesi lopullisesti Komeetoille 76min:lla. Samuel Lehtimäki antoi keskityksen maalin edustalle ja ViPan maalivahti sai nyrkkeiltyä pallon pois. Maalille rynnännyt Pishkon Yarin tykitti rajulla vastapallopotkulla rangaistuspisteen luota pallon maaliin 3-1. Ottelun lopussa Komeetat sai pari loistopaikkaa laittaa pallo tyhjään maaliin, mutta ViPan maalivahti pelasti avopaikat.