Huima 2 - Komeetat Miehet (2 - 3)

Aika: 5.5.2015 19.15
Paikka: Äänekoski keskuskenttä tekonurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi

Kauden avausjakso oli molemmilta joukkueilta alussa oman pelin hakemista. Jakson puolivälin jälkeen pääsi Ville Pynnönen murtautumaan vastustajan päätyrajalle jalkakikalla ja antoi hienon keskityksen maalivahdin eteen. Paikalle rynnännyt Pishkon Yari teki elämänsä suorituksen tekemällä kauden avausmaalin upealla saksipotkulla pään yläpuolelta. Maali valittiin saman tien toukokuun maaliksi. Komeetat jatkoi pienellä painostuksella, mutta oman pään huolimattomalla pelaamisella Huiman pelaaja jouduttiin kaatamaan rankkarialueella.  Rangaistuslaukauksen torjui kuitenkin Leevi Salonen maagisella suorituksella. Jakson lopulla Janne Leppälä antoi pitkän syötön rangaistusalueen nurkalle josta Joni Jääskeläinen pääsi pukkaamaan vastaantulevan Huiman maalivahdin yli tilanteeksi 0-2.

Toisella jaksolla peli oli alussa tasapäistä pallottelua. Jakson puolivälissä Huima pelasi vastaiskusta pallon laitaan josta tehtiin nopea kesitys maalille. Maalin edustalla pääsi Huima vapaasti siirtämään pallon maalin tilanteeksi 1-2. Tämän jälkeen Komeettojen keskikenttä jakoi hienon pallottelun jälkeen pallon laitaan Joni Jääskeläiselle ja hyvän haaston päälle Jonilta mainio keskitys maalin eteen. Paikalle rynnännyt Dongjo Kim laittoi pallon nätisti maaliin suoraan ilmasta tilanteeksi 1-3. Pelin 84 min:lla Huima pelasi pallon pystyyn rangaistusalueelle ja tilanteesta puhallettiin hiukan kevyesti estämisestä rankkari. Jälleen Leevi Salonen teki maagisen rankkaritorjunnan. Torjunta oli niin hieno, että Komeettojen pelaajat ihastelivat torjuntaa, jolloin Huima iski paluupallosta helposti maalin tilanteeksi 2-3. Lopun Huiman rynnistyksen Komeettojen puolustus hoiti kuitenkin hyvin paria vaarallista vapaapotkua lukuunottamatta. Kauden avauspisteet Komeetoille ja samalla joukkueelle ansaittu sarjajohto.