Komeetat Miehet - PaRi 3 (8 - 0)

Aika: 4.10.2014 13.00
Paikka: Palokka tekonurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi

Kauden viimeinen peli oli Komeettojen näytös pelaavasta jalkapallosta. Joukkue hallitsi pelitapahtumia läpi ottelun. Nyt tuloksena oli myös onnistuneita hyökkäysten päättämisiä ja lopputulos 8-0 kertoo pelistä paljon. Syyskierroksen ajan joukkue on hallinnut pelejä, mutta maalintekopaikkoja on turhaan hukattu.

Ensimmäisellä jaksolla vierasjoukkue PaRi jaksoi vielä alussa antaa hiukan painetta komeetoojen puolustukselle. Pelin edetessä Komeettojen muutettu kenttäryhmitys alkoi tehota ja maalintekopaikkoja luotiin hienolla sekä rauhallisella syöttöpelillä. Jakson lopun pallonhallinta oli Komeetoilla ja maaleja olisi voinut tulla enemmänkin.

Toinen jakso alkoi Komeetoilta terävästi ja jakson alussa ottelu ratkaistiin lopullisesti. Komeettojen pelaava pelitapa antoi koko ajan painetta vastustajalle ja jakson puolivälin jälkeen maaleja lauottiin lähes joka hyökkäyksestä. PaRin pelaajat eivät enään jaksaneet palata puolustukseen ja Komeetat sai avopaikkoja maalitehtailulleen. Tällä kertaa laukauksetkin olivat laadukkaita.

Ottelussa suoritti miesten joukkueessa debyytin Otso Mappes ja Tawer Hussein. Otso hallisti topparina puolustuksen keskustaa ja hyvät pelinavaukset saivat Komeettojen pelinrakentelun alkuun. Hussein pelasi laidassa hyvän pelin ja hienot pallonhakemiset laitapuolustajan takaa avasivat maalipaikkoja Komeetoille.

Kausi 2014 oli kiva päättää mukavalla pelillä mainiossa syyskelissä Palokan kentän runsaan ja äänekkään yleisön edessä.