VJK - Komeetat Miehet (3 - 3)

Aika: 27.9.2014 14.00
Paikka: Viitasaari Keskuskenttä nurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi

Peli pelattiin Viitasaaren Hurrikaanihallin tekonurmella, jossa pelikenttä oli normaalia pienempi. Tämä sopi mainiosti Komeettojen taitaville pelaajille. Koko peliajan komeetat hallitsi palloa ja loi jatkuvasti loistavia maalipaikkoja. Välillä täytyy kuitenkin muistaa potkaista pallo maaliin asti. Peli oli kuitenkin Komeetoilta erinomaista 6.div pelaamista ja pienellä kentällä näkyi joukkueen pelin kehittyminen kauden aikana.

Ottelun alussa komeetat sai Doh Htawneille luotua 2 avopaikkaa mutta laukaukset meni yli. Ottelun hahmo Tuomas Salmi oli liekeissä ja köyhän miehen hattutemppu alkoi 27 min:lla komealla laukauksella rankkarirajalta maalin kattoon. Maalin alusti upella ajolla päätyyn Tomi Saarela. Peli jatkui komeettojen pallonhallinnalla ja erinomaisella pelillä. Joukkue pelasi kapteenin Dongjo Kimin 2 kertaa läpi, mutta sijoitukset menivät maalin ohi.

Toisen jakson alussa VJK sai ensimmäisen tekopaikkansa ja komea laukaus teki tilanteeksi 1-1. Komeettojen seuraavan maalin teki jälleen Tuomas Salmi kovalla maavedolla etukulmasta pitkän laitanousun päätteeksi. VJK vastasi heti johtomaaliin onnistumalla toisesta paikastaan upealla laukauksella suoraan ilmasta. Komeetat hallitsi kuitenkin edelleen peliä ja kolmas maali tuli hienon sommitelman päätteksi. Tuomas Salmi siirsi pallon keskeltä rankkarialueen rajalle, josta Pete Ruuskanen laukoi suoraan vauhdista hienosti alakulmaan 2-3. Kuittaus tuli taas kotijoukkueelta nopeasti ja maalin edustalta VJK pääsi sohaisemaan loppulukemiksi 3-3. Komeetat sai jakson lopulla vielä muutaman avopaikan, mutta edelleen ratkaisutilanteissa turhaan siirreltiin palloa.

Rohkeammalla pelillä hyökkäyspäässä Komeetat olisi voinut helposti tehdä 3-4 maalia lisää. Peli oli kuitenkin Komeetoilta hyvää futista ja joukkue on kehittynyt kaudella hienosti eteenpäin.