Komeetat Miehet - LaPa (3 - 0)

Aika: 9.9.2014 19.00
Paikka: Korpilahti tekonurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi

Peli alkoi Komeetoilta hyvin alusta alkaen. Joukkue pelasi hienoja vaihtelevia hyökkäyksiä LaPan maalille. Varsinkin keskeltä pystyyn pelaaminen oli hyvän näköistä futista. Jakson alkupuolella Komeettojen hyökkääjät pääsivät 4-5 kertaa maalipaikkoihin, mutta viimeistely oli vielä hakusessa. Pelin 34 min:lla Tale PSG Saarela pelattiin hienosti Doh Htawnein pystypallolla läpi ja tilanne 1-0. Tomin hieno peliote jatkui eteenpäin ja 38 min:lla Frank Mubiri pääsi sivusta syöttämään Tomin läpi tilanteeksi 2-0.

Toinen jakso jatkui Komeettojen paremmalla pallollisella pelillä ja joukkue sai luotua hyviä hyökkäyksiä tasaiseen tahtiin. Tomi Saarela jatkoi mainioita otteitaan ja 58 min:lla Tomi pelattiin läpi oikealta laidalta. Tomin pallon haltuunotto oli maailmanluokkaa ja siirto keskelle Frank Mubirille teki tilanteeksi jo 3-0. Tämän jälkeen peli lässähti ja meni molemmilta joukkueilta roiskimiseksi.

Komeetat ratkaisi ottelun hyväkseen monipuolisemmalla pelaamisellaan. Joukkue pelasi rohkeasti keskeltä läpi hienoilla palloilla vastustajan puolustuksen selustaan. Ja jos ei päästy kääntämään peliä nopeasti, niin rauhallisella pallon siirtelyllä pelattiin vastustajan prässääjät omalla puolustusalueella ulos ja taas oma peli aukesi hienosti. Joukkue on selvästi saanut kehitettyä omaa pelaamistaan kauden aikana.