MultiAnts - Komeetat Miehet (2 - 2)

Aika: 4.9.2014 18.30
Paikka: Multia urheilukenttä nurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi

Ottelu oli Multian pienellä nurmikentällä melko rauhallinen ja peli oli mukavaa pelailua hienossa syysillassa. Komeetat sai alussa otteen haltuunsa ja rohkeat avaukset loivat maalipaikkoja heti pelin alusta. Pelin 9 min:lla Doh Htawnei syötti ylivoimahyökkäyksessä Frank Mubirin läpi ja tilanne 0-1. MultiAntsit sai myös erinomaisia maalipaikkoja, mutta laukukset olivat huonoja tai komeettojen topparit Pete ja Janne pääsivät estämään laukaisuyritykset. Jakso jatkui Komeettojen pienellä painostuksella ja 24 min:lla Jani Pasanen pääsi puskemaan Doh Htawnein kesityksen yläriman kautta sisään 0-2.

Toinen jakso alkoi Komeetoilta vahvasti ja joukkue sai luotua heti alkuun 2-3 erinomaista maalipaikkaa. Tällä kertaa avopaikoista pallot meni niukasti ohi maalin. Kotijoukkuekin pääsi peliin mukaan ja sai koko ajan turhan vapaasti laukoa, mutta huonolla osoitteellla. Jakson loppua kohden Komeettojen peli passivoitui liikaa ja linjojen väliin alkoi jäädä liian pitkiä rakoja ehkä pienen väsymyksen takia. Pelin 75 min:lla kotijoukkue sai pelattua vasemmalta laidalta pallon läpi puolustuslinjan taakse ja kavennus 1-2. Melko pian 78 min:lla Multia sai taas pelattua nyt oikealta laidalta pallon Komeettojen topparien taakse ja kova laukaus tilanteeksi 2-2. Molemmat maalit olisi voitu estää keskikentän paremmalla prässillä ja samalla olisi estetty keskitykset. Pelin lopulla Multia laukoi vielä pallon ylärimaan, mutta maaleja ei enään syntynyt. Ottelutulos 2-2 oli Komeetoille kuitenkin hyvä ja piste maistuu tilanteisiin nähden aika mukavalta.