Komeetat Miehet - Huima 2 (2 - 3)

Aika: 28.8.2014 19.00
Paikka: Korpilahti tekonurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi


Pelin alku oli taas komeetoilta hiukan nihkeä. Ottelun 5min:lla Huima teki johtomaalin 1-0 hyvällä laukauksella. Komeettojen peli jatkui kuitenkin maalista eteenpäin erinomaisena ja lukuisia maalipaikkoja syntyi jatkuvasti. Vain laukaukset jäivät uupumaan ja palloa siirreltiin taas hiukan turhaan. Pelin 22 min:lla Komeetat pelasi pallon vastustajan rangaistusalueen sivulle ja onnistuneen keskityksen jälkeen Verneri Poikonen pääsi tyrkkäämään pallon maalin edustalta maaliin tilanteeksi 1-1. Komeetat jatkoi edelleen hyvällä temmolla eteenpäin ja pelin 33 min:lla Frank Mubiri pääsi maalinedustalle vapaaksi ja varma sijoitus tilanteeksi 2-1. Jakson lopun Komeetat sai vielä muutamia maalipaikkoja, mutta edelleen laukaukset jäivät uupumaan.

Toinen jakso oli hyvää pelailua molemmilta joukkueilta. Komeetat saivat pelattua pallon muutaman kerran hyvään maalintekopaikkaan, mutta suoraviivaisemmilla ratkaisuilla olisi voinut tulla pari maalia lisääkin. Nyt ne jäivät uupumaan ja vastustaja pääsikin rankaisemaan 58 min:lla kaukolaukauksella tilanteeksi 2-2. Ottelun 87 min:lla Huima sai vaparin rangaistusalueen ulkopuolelta ja kovan laukauksen sai Aatu Palaste vaivoin torjuttua. Jatkopallon Huima sai kuitenkin pelattua maaliin lukemiksi 2-3.

Ottelu ratkesi Huiman parempiin laukauksiin ja vastustaja käyttikin harvat tekopaikkansa hyvin. Komeetoilta peli oli jälleen hyvää pelaamista ja suoraviivaisemmilla ratkaisuilla peli olisi saatu käännettyä kotivoitoksi.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 105:00VastustajaEi syöttäjää
1 - 122:00Poikonen VerneriEi syöttäjää
2 - 133:00Mubiri FrankEi syöttäjää
2 - 258:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 387:00VastustajaEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
3Saarela Tomi
Hyökkääjä
4Leppälä Janne
Puolustaja
5Htawnei Doh
Pelaan kaikkia paikkoja
6Pynnönen Ville
Puolustaja
7Kaski Ossi
Pelaan kaikkia paikkoja
10Jaakonmaa Tuomas
Hyökkääjä
11Mubiri Frank
Hyökkääjä
13Ruuskanen Pete
Puolustaja
16Palaste Aatu
Maalivahti
19Poikonen Verneri
Pelaan kaikkia paikkoja
21Kim Dongjo
Pelaan kaikkia paikkoja
28Sievänen Aleksi
Pelaan kaikkia paikkoja
30Taskinen Joona
Puolustaja
35Yari Pishkon
Puolustaja
-Pasanen Jani
Pelaan kaikkia paikkoja