Mestarit - Komeetat Miehet (1 - 1)

Aika: 18.8.2014 19.00
Paikka: Korpilahti tekonurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi


Tällä kertaa Korpilahdella pelattiin erinomainen futismatsi. Peli oli hyvää pallollista pelaamista molemmilta joukkueilta eikä pelinrakentelu ollut mitään palloräiskintää alasarjojen tapaan. Komeetat on saanut kesän aikana selvästi kehitettyä omaa pelaamistaan.

Pelin ensimmäinen jakso oli tasaista pelaamista, jossa vaarallisia paikkoja ei paljoa tullut. Komeetat yritti liikaa saada palloa aina vain parempaan vetopaikkaa, ja laukaukset jäivät turhaan uupumaan. Maalin voi tehdä myös laukomalla eikä aina kuljettamalla pallo maaliin asti. Komeettojen paras paikka oli jakson puolivälissä, kun Jyrki Jalava pelattiin hienon sommitelman päätteeksi vapaaksi 5m viivalle. Vastustaja kuitenkin kaatoi kaksin käsin takaa Jykän maahan ja laukaus tyhjiin jäi tekemättä. Ensimmäisen jakson Mestareiden puolustus pelasi todella varmasti ja purki huolella kaikki Komeettojen muut maalintekoyritykset.

Toinen jakso oli edelleen hienoa pallollista pelaamista ja peli aaltoili molempien joukkueiden alueilla. Jakso oli Komeettojen pientä painostusta Mestareiden jalan alkaessa painaa pienen vaihtopelaajamäärän takia. Komeetat sai pienen otteen pelistä ja jakson puolivälin jälkeen Jyrki Jalava pelattiin taas hyvään maalipaikkaan rankkaripisteelle. Tällä kertaa vastustajan jalka kopsahti Jykän takajalkaan vetovaiheessa ja maali jäi tekemättä. Ottelun 85 min:lla Samuel Lehtimäki hoksasi Mestareiden maalivahdin seikkailevan rangaistusalueen etureunalla. Hieno laukaus puolesta kentästä painui maalivahdin yli takanurkkaan 0-1. Seuraavasta aloituksen hyökkäyksestä Mestarit sai tehtyä tasoitusmaalin 1-1 paitsiolta vaikuttavasta tilanteesta. Pallo pelattiin komeettojen puolustuslinjan taakse linjan takaa tulleen pelaajan jalan alta 5m alueen kulmaan josta laitapelaajan laukaus painui maaliin. Uudet paitsiosäännöt on kyllä aika mutkikkaita ja tuomareilla ei ole helppo tehtävä tulkita kuka vaikuttaa peliin ja kuka ei!

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
0 - 185:00Lehtimäki SamuelEi syöttäjää
1 - 186:00VastustajaEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
61:00Pynnönen VilleKeltainen
64:00VastustajaKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
3Saarela Tomi
Hyökkääjä
4Leppälä Janne
Puolustaja
5Htawnei Doh
Pelaan kaikkia paikkoja
6Pynnönen Ville
Puolustaja
7Kaski Ossi
Pelaan kaikkia paikkoja
10Jaakonmaa Tuomas
Hyökkääjä
11Mubiri Frank
Hyökkääjä
13Ruuskanen Pete
Puolustaja
14Jalava Jyrki
Pelaan kaikkia paikkoja
16Palaste Aatu
Maalivahti
18Papunen Janne
Puolustaja
21Kim Dongjo
Pelaan kaikkia paikkoja
28Sievänen Aleksi
Pelaan kaikkia paikkoja
35Yari Pishkon
Puolustaja
35Lehtimäki Samuel
Pelaan kaikkia paikkoja
-Pasanen Jani
Pelaan kaikkia paikkoja