Nousu 2 - Komeetat Miehet (2 - 0)

Aika: 3.8.2014 19.30
Paikka: Jyskä
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi

Ottelun alussa Nousu oli heti hereillä ja kotijoukkue pääsi toisesta hyökkäyksestään 2 min:lla tekemään avaumaalin 1-0. Maali syntyi Komeettojen puolustuksen pienen haparoinnin avulla, mutta osansa oli myös Jyskän kentän kivikovalla pinnalla. Pallo päästettiin turhaan pomppaamaan pitkän syötön jälkeen ja Nousun pelaaja pääsi juoksemaan pallon tyhjään maaliin. Jakso oli tämän jälkeen tasaista pelailua Komeettojen pyrkiessä rakentavaan ja pelaavaan futikseen. Komeetat saikin 3 mainiota maalipaikkaa jakson alkupuolella, mutta ratkaisupaikoissa laukaukset painuivat ohi maalin. Jakson lopun Komeetat pelasi hyvää jalkapalloa, mutta maaleja ei saatu tehtyä Nousun pelatessa ratkaisupaikat huolellisesti pois.

Toinen jakso alkoi taas Nousun tahdittamana ja 46 min:lla kotijoukke teki tilanteeksi 2-0 siirtämällä pallon takatolpalta tyhjään maalin keskityksen jälkeen. Nousu opetti taas Komeettoja, että peli alkaa aina heti alkuvihellyksestä ja hereillä pitää olla. Toinen jakso oli sitten tasaväkistä pelaamista. Peli eteni ensimmäisen jakson malliin Komeettojen pyrkiessä luomaan peliä ja Nousu piti huolen omasta maalinedustastaan. Komeetat sai vain muutaman näennäisen maalipaikan.

Nousu ratkaisi pelin tekemällä ainoista maalipaikoistaan maalinsa ja opetti, että jalkapallo on maalintekopeli. Komeetat pelasi ottelussa kuitenkin hyvää ja pelaavaa futista. Kun Komeetat saa maalintekopaikoissa lisää kokemusta ja terävyyttä, niin lukuisat maalintekopaikat alkaa varmasti tuottamaan enemmän tulosta. Komeettojen peli on kehittynyt hienosti eteenpäin kauden aikana.