Komeetat Miehet - LaPa (3 - 1)

Aika: 31.7.2014 19.15
Paikka: Korpilahti tekonurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi

Kotijoukkue oli vahvistanut peliin rivejään lukuisilla B- ja C-junnuilla vanhempien pelureiden seuratessa ralleja. Ottelun alku oli tasaista pelaamista molempien joukkueiden hermoillessa pelin avauksiaan. Palloja menettiin turhan helposti vastustajalle ensimmäiset 10 min. Komeetat sai ensin pelinsä kulkemaan ja vaarallisia tilanteita oli tasaiseen tahtiin jakson puoliväliin asti vierasjoukkueen päädyssä. Pelin 22min:lla Jyrki Jalava pääsi vapaasti nousemaan Yari Pishkon mainiosta katkosta keskikentällä ja loistava kaukolaukaus 25 metristä painui hienosti yläriman alle tilanteeksi 1-0. Jakson lopun Komeetat käytti kaikkia pelaajiaan tasaiseen tahtiin joukkueenjohtajan mainiolla pelinohjauksella ja pelirytmi pysyi kotijoukkueen hallinnassa.

Toinen jakso alkoi paljon kovemmalla väännöllä LaPan yrittäessä saada pelin haltuunsa pelaamalla suht kovaa. Komeettojen lukuisat B- ja C-junnut eivät kuitenkaan hätkähtäneet pelaamisesta vaan pyörittivät nopeita vastahyökkäyksiä ja peliote pysyi Komeetoilla. Jakson alkupuolella Komeetat sai erinomaisia maalipaikkoja joista olisi pitänyt tehdä muutama maalikin. Kotijoukkueen puolustuspeli toimi myös mainiosti laitapuolustajien Janne Leppälän ja Saku Ruuskasen johdolla. Saku juoksi kerta toisen jälkeen vastustajan vaarallisimmat hyökkäysyritykset kiinni peittäen samalla syöttö ja laukaisuyritykset. Tämä sai LaPan pelaajat turhaan hermostumaan ja vastustajan rikkeestä keltainen kortti olisi voinut olla myös punainen. Jakson puolivälissä 59 min:lla LaPa sai nostettua pallon hyökkäyspäätyyn ja keskityksen maalin takakulmalle. Pienen Komeettojen puolustuksen uinahduksen seurauksena peli tasoihin 1-1. Peli pysyi kuitenkin Komeettojen hallussa ja 71 min:lla Frank Mubiri pääsi tuikkaamaan maalin edustalta tilanteeksi 2-1. Heti perään 74 min:lla pääsi Tuomas Salmi purjehtimaan omalta puolustusalueelta aina vastustajan päätyyn asti ja pienestä kulmasta onnistunut maalilaukaus laittoi loppulukemiksi 3-1. Toisen jakson Komeetat pelasi varmaa peliä ja kotijoukkue peluutti myös tasaisesti kaikkia pelaajiaan eikä pelirytmi laskenut loppua kohden.

Ottelussa suoritti miesten joukkueessa debyytin C-junnu Tawer Hussein. Husan mainio pallokosketus ja peliä eteenpäin vievät oivaltavat seinäsyötöt avasivat Komeetoille muutamia hyviä maalipaikkoja. Myös muut C-junnut Khine Mon sekä Saku Ruuskanen pelasivat laitapuolustajina hyvän pelin ja peliote saatiin pysymään kotijoukkueella.