Komeetat Miehet - PetPet (1 - 4)

Aika: 10.7.2014 19.15
Paikka: Korpilahti tekonurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi

Peli alkoi kotijoukkueelta hiukan tahmeasti ja pieni huolimattomuus kostautui vastustajan 0-1 maalilla 3 min:lla. Tämän jälkeen Komeetat sai peliään kuntoon ja pallo liikkui mukavasti koko kentän alueella. Pelin 15 min:lla pallo saatiin pelattua puolustuksesta nopeasti keskikentälle Farnk Mubirille. Frankin syöttö vasempaan laitaan Jyrki Jalavalle antoi Jykälle aikaa kaventaa keskelle ja hieno laukaus 20 metristä takakulmaan tilanteeksi 1-1. Peli oli loppujakson melko tasaväkistä pelailua jossa Komeettojen C- ja B-junnut saivat mukavaa pelikokemusta miesten pelissä.

Toinen jakso alkoi PetPetin terävämmällä otteella ja pelin 51 min:lla vierailijat siirtyivät kulmapotkusta pääpuskumaalilla 1-2 johtoon. Tämän jälkeen ote siirtyi pikkuhiljaa vierailijoille eikä komeetat saanut kummoisia maalitilanteita aikaan. Hyökkäykset olivat liian hitaita jolloin vastustaja ehti ryhmittämään puolustuksensa kuntoon ja vaaralliset laukaukset jäivät vähiin. Lämmin sää selvästi pehmitti komeettojen miehistöä ja jalka alkoi painamaan pelin loppua kohden. Pelin lopulla PetPet lisäsi maalitiliään 78 ja 86 min:lla loppulukemiksi 1-4.

Komeetoista suoritti pelissä B-junnuista miesten joukkueen debyytin Kaarle Kiraly. Kaarle selviytyi hiukan oudolla laitapakin tontilla mainiosti ja toinen jakso oli hyvää pelaamista.