VJK - Komeetat Miehet (5 - 2)

Aika: 2.7.2014 19.00
Paikka: Viitasaari Keskuskenttä nurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi

Ottelu oli Komeettojen yksi huonoimmista kauden aikana. Ilmeisesti runsas pelaajamäärä ja liian hyväkuntoinen nurmikenttä sekoitti pelaajien ajatukset. Lukuisat harhasyötöt ja henkilökohtaiset virheet antoi voittoaseet kotijoukkueelle. Surkea suoritus Komeetoilta!!

Peli alkoi Komeetoilta hyvin ja pelin 14 min:lla Frank Mubiri syötti Jyrki Jalavan läpi. Kaunis viimeistely takakulmaan tilanteeksi 0-1. Tämän jälkeen alkoi Komeettojen hasardipelaaminen ja vastustaja takoi komeettojen virheistä maaleja 14, 18 ja 36 min:lla tilanteeksi 3-1. Maalien välissä ehti Komeettojen pulolustus ottamaan keltaisen kortin.

Toinen jakso alkoi edelleen Komeetoilta huonosti ja VJK lisäsi maalitiliään 51 min:lla. Toisen jakson peli oli kuitenkin jo hiukan viisaampaa pelaamista Komeetoilta. Pienen painostusjakson jälkeen pääsi Tomi Saarela 68min:lla henkilökohtaisella suorituksella harhauttelemaan pari vastustajaa päätyrajalla, maapallo maalin eteen Tuomas Jaakonmaalle ja peli 2-4 hienolla ohjauksella takakulmaan. Jakson loppupuolella Komeetat menetti puolustuksessa taas pallon helposti ja vastustaja pääsi rokottamaan 75 min:lla loppulukemat 5-2.