Komeetat Miehet - Cityketut (0 - 3)

Aika: 26.6.2014 19.15
Paikka: Korpilahti tekonurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi

Peli alkoi jälleen hyvällä sykkeellä molempien joukkueiden pyrkiessä rakentelemaan maltilla peliään. Komeetat sai pienen otteen mainiolla syöttöpelillään, jossa palloa pyöriteltiin maata pitkin pelaajalta toiselle. Cityketut näyttivät kuitenkin mallia tiiviistä puolustuksesta, jossa Komeetoille ei paljoa tilaa jäänyt maalipaikkojen luomiseen. Cityketut saivat muutaman hyvän maalipaikan luotua jakson aikana ja pelin 41 min:lla vieraat menivät 0-1 johtoon.

Toinen jakso alkoi vierailta tehokkaasti ja 0-2 maali tuli 52 min:lla. Vierailijat jatkoivat tehokasta pelaamistaan ja 0-3 maali tuli 54 min:lla. Komeetat oli selvästi vielä tauolla toisen jakson alussa ja vierailijat pääsivät käyttämään tekopaikkansa tehokkaasti. Komeetat sai pelin parhaan maalipaikkansa jakson alussa Ville Pynnösen tykitettyä ylärimaan rangaistusalueen kulmauksesta. Pallo on laukauksesta vieläkin soikeana. Toisen jakson Komeetat yritti luoda 2000-pelaajien hyvällä syöttöpelillä hyökkäyksiä, mutta Cityketut puolustivat koko ajan tiiviinä ryhmänä ja kunnollisia maalipaikkoja ei saatu oikein syntymään. Toisen jakson lopun vierailijat saivat pidettyä keskialueen itsellään ja samalla pelin hallinnassaan loppuun asti.