Huima 2 - Komeetat Miehet (1 - 1)

Aika: 17.6.2014 19.00
Paikka: Äänekoski keskuskenttä nurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi

Ottelu alkoi Komeetoilta jähmeästi ja ensimmäisestä hyökkäyksestä pääsi Huima maalintekoon heti pelin alussa. Komeettojen pelipaikat olivat vielä hiukan hakusessa ja puolustuksen välit levällään. Huima sai helpohkon maalin pelaamalla pallon vasemmalle kulmalipulle ja keskitys maalin edustalle josta tyhjiin 1-0. Pelin edetessä Komeetat sai pikkuhiljaa pelijuonesta kiinni ja jalat liikkeelle. Peli aaltoili melko tasaisessa merkeissä 1. puoliajan. Komeetat oli liikkeellä hiukan vajavaisella miehityksellä, mutta C- ja B-junnuista lainatut pelaajat täyttivät hyvin paikkansa ja joukkue sai pidettyä pelitempoa yllä vaihdoilla.

Toinen puoliaika alkoi Komeetoilta hyvällä ilmeellä ja peli oli Komeettojen hallinnassa. Pelin 52 min:lla pallo pelattiin laitaan Jyrki Jalavalle joka ajoi päätyyn asti. Päädystä Jykä pääsi harhautuksen jälkeen antamaan syötön maalin edustalle Mika Väärälälle ja peli tasoihin 1-1. Ottelu jatkui tasaisissa merkeissä ja vaarallisia maalipaikkoja ei tullut. Toisen jakson loppupuolella kotijoukkue alkoi hiukan väsymään ja Komeetat sai otetta peliin. Pelin lopulla Komeetat sai pelattua Frank Mubirin pari kertaa yksin läpi, mutta tällä kertaa maaleja ei tullut.

Ottelutulos 1-1 vastaa hyvin pelin tapahtumia ja peli oli hyvää jalkapalloa eikä mitään "räiskintää".