Komeetat Miehet - Mestarit (2 - 1)

Aika: 10.6.2014 19.15
Paikka: Korpilahti tekonurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi

Ottelu alkoi Komeetoilta hyvällä sykkeellä ja ensimmäinen todellinen maalipaikka tuli jo 2 min:lla. Tomi Saarela pelattiin vapaaseen paikkaan maalin takakulmalle, mutta tällä kertaa pallo meni avopaikasta sivuverkkoon. Komeetat jatkoi pallonhallintaansa melko taitavilla pelaajillaan ja pallonkierrätys toi pikkuhiljaa lisää maalitilanteita. Ottelun 10min:lla pallo pelattiin keskikentälle Frank Mubirille ja hieno pystysyöttö vapautti Doh Htawnein maalintekoon 1-0. Peli jatkui eteenpäin melko tasaisissa merkeissä Mestareiden saadessa koneensa alun myllyn jälkeeen käyntiin. Vieraiden hyökkäykset jäivät kuitenkin melko tehottomiksi. Jakson puolivälissä Komeetat sai painostusjakson vastustajan kenttäpuoliskolle. Rangaistusalueella vastustajan huono purku antoi Komeetoille maalipaikan, josta Alex Vanhala laukoi 25min:lla varmasti takakulmaan 2-0. Jakson lopun Komeetat pelasi varmaa peliä ja muutamia tilanteita saatiin luotua Pete Ruuskasen hyvistä kulmapotkuista.

Toiselle jaksolle Mestarit tulivat uudella asenteella. Ensimmäisen jakson alku oli varmaan sekoittanut pelikaavailuja, koska toinen jakso oli aivan eri peliä joukkueelta. Komeetat vastasi tilanteeseen pyörittämällä vaihtomyllyään koko ajan. Vaihtopenkille oli saatu lisää vahvistuksia 00-pelaajia myöten ja pelin tempo ei päässyt laskemaan. Mestarit yritti saada korkealla prässillään maalitilanteita, mutta Komeetat purki painostusyritykset säännöllisesti rauhallisella pallottelullaan. Vierailijat eivät saaneet kovin vaarallisia maalipaikkoja. Ainostaan pari ylärimaa ja pari maalivahti Aatu Palasteen maagisesti pelastamaa tilannetta. Jaksolla lopun Komeetat passivoitui turhaan ja vierailijat saivat entistä enemmän peliä haltuun. Komeettojen keskuspuolustus Janne Leppälän johdolla kuitenkin pelasi mainiosti sekä keskikenttäpelaajien pitäessä Piskoh Yarin johdolla pakan tiiviinä. Yliajalla pääsi vierailijat kaventamaan 2-1 Komeettojen keskikentän laskettua liian alas oman maalin eteen.

Ottelu ratkesi Komeettojen tällä kertaa melko laajaan vaihtopenkkiin. Vaihtopelaajia oli nyt riittävästi 00-pelaajia myöten ja pelin tempo ei päässyt enään turhaan laskemaan.  Peliaikaa jaettiin koko ajan tasaisesti kaikille ja oli hienoa nähdä, ettei pelin taso laskenut.