Nousu - Komeetat Miehet (3 - 0)

Aika: 1.6.2014 19.45
Paikka: Vehkalampi 2
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi


Peli sarjajohtaja Nousua vastaan alkoi molempien joukkueiden tasaisella pallottelulla. Nousu sai ensimmäisen maalinsa 6 min:lla voittamalla kaksinkamppailut maalin edustalla. Komeettojen junnut olivat vielä pelin alussa opissa pelikovuudessa ja pelin lukemisessa. Toisen maalinsa Nousu sai 28 min:lla komeettojen puolustuksen päästettyä vastustajan nousemaan  turhan helposti päädyn kautta maalin edustalle. Pallo oli helppo pistää poikittaissyötöstä sisään parista metristä. Ensimmäisellä jaksolla Komeetat sai kuitenkin pidettyä palloa omalla joukkueella hyvällä syöttöpelillä ja peli oli melko tasaista vääntämistä molemmilta joukkueilta. Maalipaikkoja Komeetoille ei kuitenkaan tullut.

Toisella jaksolla peli oli Nousun hallussa paremmalla kokeneiden pelaajien pelinlukutaidolla ja kaksinkamppailuilla. Ottelun 57 min:lla Nousu sai pelattua pallon maalin edustalle ja taas oli helppo pistää pallon sisään. Maalipaikkoja Nousulle tuli monia mutta Komeettojen puolustus sai häirittyä maalintekoa aktiivisella prässillään. Komeettojen maalissa maalivahti Aatu Palaste pelasti muutaman tosi pahan tilanteen mainiosti. Ottelun 80 min:lla komeetat sai vapaapotkun 25 metristä ja Pete Ruuskanen paukautti pallon komeasti yläriman kautta niukasti maaliviivan yli. Alasarjoissa ei kuitenkaan ole linjamiehiä ja tuomari ei voinut hyväksyä maalia.

Komeettojen pelinrakentelu kehittyi ottelussa koko ajan ja peli olikin melko tasokasta pelaamista. Komeettojen peliä saatiin ottelussa kehitettyä Pishkon Yarin avulla laittamalla Yari keskikentän keskelle toisella jaksolla. Jartsa opasti hienosti Komeettojen junnuja sijoittumisessa ja pelinluvussa. Pallo saatiin pidettyä paremmin omalla joukkueella ja toisella jaksolla saatiinkin luotua muutamia maalipaikkoja. Näistä paikoista tehdään varmasti vielä maaleja. 

Ottelussa suoritti Komeetoista debyytin miesten pelissä 99-pelaaja Kihine Mon ja 00-pelaaja Saku Ruuskanen. Khine Mon pääsi muutaman kerran mainiosti laitapelaajana vastustajasta ohi ja sai vastustajan turvautumaan hätäisiin purkupalloihin. Saku Ruuskanen valtasi pelin 5 min:lla joukkueen pelaajavalmentajalta oikean laitapuolustajan paikan ja mainiot otteet takasivat koko loppupelin peliaikaa. Sakun pallon vastaanotot ja pelin avaukset saivat komeettojen syöttöpelin rauhoittumaan ja komeetat pääsivät toisella jaksolla mukavasti peliin kiinni.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 006:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 028:00VastustajaEi syöttäjää
3 - 057:00VastustajaEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
3Saarela Tomi
Hyökkääjä
4Leppälä Janne
Puolustaja
5Htawnei Doh
Pelaan kaikkia paikkoja
6Pynnönen Ville
Puolustaja
7Kaski Ossi
Pelaan kaikkia paikkoja
10Jaakonmaa Tuomas
Hyökkääjä
11Mubiri Frank
Hyökkääjä
13Ruuskanen Pete
Puolustaja
15Ruuskanen Saku
Puolustaja
16Palaste Aatu
Maalivahti
27Korpela Jukka
Pelaan kaikkia paikkoja
35Yari Pishkon
Puolustaja
38Mon Khine
Pelaan kaikkia paikkoja
-Olsbo Pekka
Pelaan kaikkia paikkoja