Komeetat Miehet - MultiAnts (1 - 1)

Aika: 29.5.2014 19.15
Paikka: Korpilahti tekonurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi


Peli alkoi Komeetojen osalta hyvin. Pallo kulki hienosti ja joukkueen rivit oli saatu järjestykseen pienen ottelutauon aikana. Komeettojen pienessä alkupainostuksessa pääsi Alex Vanhala murtautumaan 6min:lla vasemmalta vastustajan rangaistusalueelle kahden pelaajan välistä ja vastustaja joutui kaatamaan. Rangaistuspotkun laukoi maaliin Doh Htawnei ja tilanne 1-0 Komeetoille. Maalin jälkeen MultiAnts sai oman pelinsä kulkemaan, mutta komeettojen puolustus oli hyvin organisoitu ja oikeita maalipaikkoja ei syntynyt. Varsinkin topparipari Pete Ruuskanen ja Janne Leppälä hallitsivat hienosti puolustuspäätä ja pallo putsattiin jatkuvasti komeetoille.

Toinen jakso alkoi edelleen MultiAntsien pienessä painostuksessa, mutta todellisia maalipaikkoja ei syntynyt. Komeettojen junnut saivat paremmalla pallon hallinnallaan pyöriteltyä hyökkäyksiä, mutta ratkaisupaikoissa hätäily esti maalinteon. Jakson 55 min:lla Komeetat sai kulmapotkun ja pallo pelattiin maalin takakulmalle, josta Samuel Lehtimäki toimitti pallon maaliin. Jostain syystä maalia ei hyväksytty. Maalivahti kaatui pallon tavoittelussaan, mutta vaaleansinisiä paitoja ei ollut maalivahdin ympärillä. Jakson 75 min:lla Komeettojen Alex Vanhala sai toisen keltaisen kortin ja kotijoukkue joutui pelamaan alivoimalla loppupelin. Hieno puolustuspelaaminen murrettiin lopulta yliajalla. MutiAnts pääsi hyökkäykseen vasemmalta laidalta  ja tasoitusmaali 1-1 oli kyllä hieno laukaisu takatolpan juureen. 

Komeettojen puolustuksessa topparipari Pete Ruuskanen ja Janne Leppälä pelasivat hyvän pelin ja muutenkin joukkueen puolustuspelaaminen oli saatu kuntoon. Myös 2000-syntyneet pelaajat Samuel Lehtimäki ja maalivahti Riku Uus-Leponiemi pelasivat mainion pelin.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 0 (rp)06:00Htawnei DohEi syöttäjää
1 - 190:00VastustajaEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
60:00Pynnönen VilleKeltainen
65:00Vanhala AlexKeltainen
75:00Vanhala AlexKeltainen
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
3Saarela Tomi
Hyökkääjä
4Leppälä Janne
Puolustaja
5Htawnei Doh
Pelaan kaikkia paikkoja
6Pynnönen Ville
Puolustaja
7Kaski Ossi
Pelaan kaikkia paikkoja
10Jaakonmaa Tuomas
Hyökkääjä
11Mubiri Frank
Hyökkääjä
13Ruuskanen Pete
Puolustaja
27Korpela Jukka
Pelaan kaikkia paikkoja
35Yari Pishkon
Puolustaja
35Lehtimäki Samuel
Pelaan kaikkia paikkoja
41Uus-Leponiemi Riku
Maalivahti
-Kovala Vili
Pelaan kaikkia paikkoja
-Pasanen Jani
Pelaan kaikkia paikkoja
-Pellinen Janne
Maalivahti
-Vanhala Alex
Pelaan kaikkia paikkoja