FC Saarijärvi - Komeetat Miehet (6 - 1)

Aika: 15.5.2014 19.00
Paikka: Saarijärvi urheilukenttä nurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi

Tällä kertaa ottelusta ei ole Komeettojen osalta paljoa kommentoitavaa. Peli oli alusta lähtien kotijoukkueen hallinnassa. Ensimmäinen nurmipeli osoitti, että jalkapallo on eri laji oikealla suomalaisella nurmella. Ottelun alussa Saarijärvi pääsi turhan helposti tekemään 2 maalia Komeettojen vielä opetellessa nurmikenttäpeliä. Jakson 30 min:lla Jani Pasanen pääsi tykittämään Komeettojen 2-1 kavennusmaalin maalinedustahässäkästä hienolla paluupallon seurannalla. Pian tämän jälkeen Saarijärvi sai kolmannen maalinsa ja pelissä oli jo ratkaisun tuntua.

Toisella jaksolla Komeettojen vauhti alkoi hiipua vaihtopelaajien vähäisen määrän takia ja kotijoukkue latoi tasaiseen tahtiin 3 lisämaalia. Komeettojen puolustuksessa Pete Ruuskanen uurasti ansiokkaasti katkoen vastustajien hyökkäyksiä sekä tylsyttämällä kotijoukkueen laadukkaan ulkomaalaisvahvistuksen parhaat maalintekoyritykset. Peli oli kuitenkin käytännössä Komeettojen osalta ohi eikä uutta vaihdetta jaksettu enään saada päälle. Peli osoitti, että suomalaisella nurmikentällä syöttöpelin on oltava yksinkertaisesta pelistä vielä yksinkertaisempaa syöttelyä.

Pelissä suoritti miesten joukkueen debyytin 2000-syntynyt maalivahti Riku Uus-Leponiemi esittäen muutaman mainion tuplatorjunnan ensimmäisellä jaksolla. Hieno suoritus joukkueen nuorimmaiselta.