Komeetat Miehet - Jämsänkoksen Ilves 2 (2 - 4)

Aika: 8.5.2014 19.15
Paikka: Korpilahti tekonurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi

Peli alkoi Komeettojen hallinnalla ja avausmaali tulikin jo 13 min kohdalla. Kauniin hyökkäyskuvion päätteksi Tuomas Jaakonmaa pääsi tekemään läheltä 1-0 Doh Htawnein syötöstä. Peli jatkui edelleen Komeettojen hyvällä peli-ilmeellä ja pallo pysyi mukavasti kotijoukkueen hallussa. Kun peliä oli pelattu 21 min, niin maalinedustalla Komeetat rankaisi vastustajan epävarmuudesta Frank Mubirin 2-0 maalilla. Komeettojen toisen maalin jälkeen J-Ilves alkoi pelata riskitöntä peliä ja varovainen peli tuottikin tulosta. Kulmapotkusta vierasjoukkue kavensi 2-1 tilanteeseen 30 min:lla.

Toisen jakson alku oli Komeetoilla huonoa peliä ja J-Ilves sai kahdella kaukolaukauksella 2-2 ja 2-3 maalit 47 min sekä 51 min kohdalla. Toisen jakson alun pienen laman jälkeen Komeetat sai taas syöttöpelinsä käyntiin. Kauniin syöttelyn jälkeen Jyki Jalava pelattiin pystysyötöllä puolustuslinjan läpi, mutta vastustaja joutui kaatamaan rangaistusalueella 60 min:lla. Jykän rangaistuslaukaus oli hyvä, mutta vastustajan maalivahti nappasi pallon alakulmasta kiinni. Hyvä suoritus molemmilta. Ottelun 68min:lla J-Ilves pääsi vastahyökkäyksestään yllättämään Komeettojen puolustuksen lukemiksi 2-4. Pelin loppu oli Komeettojen hallintaa, mutta tälläkertaa syöttöpeli oli hiukan tehotonta eikä kunnon maalipaikkoja saatu enään aikaan.

Ottelussa suoritti miesten joukkueessa debyytin 2000 syntynyt Samuel Lehtimäki.