PaRi 3 - Komeetat Miehet (4 - 2)

Aika: 4.5.2014 20.00
Paikka: Palokka tekonurmi
Sarja: 6. divisioona Keski-Suomi


Ottelu alkoi tasaisena, mutta PaRi sai nopeammin pelirytmistä kiinni. Ottelun 10 min:lla PaRi pääsi rokottamaan Komeettojen puolustusvirheestä ensimmäisen maalinsa. Neljä minuuttia myöhemmin Komeettojen oman pään peli oli jälleen hakusessa ja PaRi sai 2-0 johtomaalin turhan helposti. Pelin edetessä Komeetat sai paremmin pelituntumasta kiinni ja 1.jakson loppupuoli olikin Komeettojen väkevää hallintaa. Ottelun 35 min:lla Frank Mubiri pääsi maalin kulmalta tuikkaamaan Komeetojen miesten joukkueen 1. maalin. Peli jatkui maalin jälkeen edelleen Komeettojen hallinnassa ja 41 min:lla Tomi Saarela pääsi murtautumaan päädyn kautta maalia kohti. PaRi puolustus joutui kaatamaan ja tilanteesta puhallettiin rangaistuspotku. Tällä kertaa Tomin rankkari paukahti ylärimaan ja tasoitusmaali jäi tekemättä.

Toisen jakson alku aloitettiin taas Komeettojen pelinhallinnalla. Ansaittu tasoitusmaali tuli 50min pelin jälkeen, kun Komeetat sai pallon hyvällä syöttöpelillään PaRin päätyyn. Doh Htawnei keskitti hienosti takatolpalle ja Jyrki Jalava puski tasoitusmaalin 2-2. Peli jatkui tämän jälkeen Komeettojen hienoisella hallinalla ja maalintekopaikkoja tuli muutama lisää. Palloa ei tällä kertaa saatu sisään hyvistäkään paikoista. Kesken Komeettojen painostuksen PaRi pääsi taas rokottamaan Komeettojen puolustusta 61min:lla 3-2 johtomaalilla. Ottelun lopussa Komeetat nosti pelaajia hyökkäykseen, mutta palloa ei saatu sisään. PaRi pääsikin lopussa vastahyökkäykseen ja Komeettojen rikkeestä kotijoukkue rokotti rangaistuspotkusta loppulukemat 4-2.

Ottelu ratkesi Komeettojen vielä vähäiseen pelituntumaan ja pelivarmuuteen. Joukkueen peli on kuitenkin kehittynyt parissa pelissä selvästi yhtenäisemmäksi ja kesällä on varmasti voittojakin odotettavissa.

Maalit:
MaaliAikaMaalintekijäSyöttäjä
1 - 010:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 014:00VastustajaEi syöttäjää
2 - 135:00Mubiri FrankEi syöttäjää
2 - 250:00Jalava JyrkiEi syöttäjää
3 - 261:00VastustajaEi syöttäjää
4 - 2 (rp)88:00VastustajaEi syöttäjää
Varoitukset:
AikaVaroitettu pelaajaVaroitus
Vaihdot:
AikaUlosSisään
Kokoonpano:
No.PelaajaPelipaikka
3Saarela Tomi
Hyökkääjä
4Leppälä Janne
Puolustaja
5Htawnei Doh
Pelaan kaikkia paikkoja
7Kaski Ossi
Pelaan kaikkia paikkoja
10Jaakonmaa Tuomas
Hyökkääjä
11Mubiri Frank
Hyökkääjä
13Ruuskanen Pete
Puolustaja
14Jalava Jyrki
Pelaan kaikkia paikkoja
24Salmi Tuomas
Pelaan kaikkia paikkoja
27Korpela Jukka
Pelaan kaikkia paikkoja
35Yari Pishkon
Puolustaja
-Laitinen Joonas
Maalivahti
-Pasanen Jani
Pelaan kaikkia paikkoja
-Pellinen Janne
Maalivahti