NENÄINNIEMEN RYHMÄ

(Ilmoittautuminen käynnissä. Tervetuloa mukaan!)

Maanantaisin 17.00 - 18.00, Nenäinnimen nurmikenttä

Lauantaisin 10.00 - 11.00, Comets Park, Kotalampi

Avajaistapahtuma viikolla 19 , Comets Park, Kotalampi

HUOM! Harjoittelu Nenäinniemen nurmikentällä 21.5 alkaen!

Ryhmä aloittaa harjoittelun 14.5. klo 17.00 Tikan koululla. Tikan koululla harjoitellaan ensimmäiset viikot, jonka jälkeen siirrymme Nenäinniemen nurmikentälle noin Toukokuun puolessavälissä. Viikolla 26-27 pidämme lyhyen kesälomatauon.

Harjoituksissa tulemme tutustumaan jalkapalloon lajina ja sen harrastamiseen mukavien pelien ja leikkien kanssa. Tulemme myös pelaamaan harjoituksissa sekä pelitapahtumissa.

Harjoituksiin tarvitset sään mukaisen vaatetuksen sekä oman juomapullon. Pallot, juomapullot sekä pelipaidat jaetaan yhteisessä avajaistapahtumassa kuittia vastaan. Jos et pääse avajaistapahtumaan mukaan saat pallon ja pelipaidan oman ryhmäsi harjoituksissa.

Toimintaa järjestetään kahdessa ryhmässä tytöissä ja pojissa, joissa molemmissa on omat valmentajat. Lisäksi luomme ryhmiin pienempiä harjoitteluryhmiä pelaajien iän, koon ja taitotason perusteella.

Avajaistapahtuma:

Avajaistapahtumassa kokoamme kaikki tulevan kesän Valio -Liigalaiset yhteen. Jaamme tapahtumassa pallot sekä pelipaidat pelaajille sekä annamme tärkeää infoa tulevasta kesästä. Avajaistapahtuma on oiva tapa tavata ohjaajia, valmentajia sekä muita Valio -Liigaan osallistujia taustajoukkoineen. Tapahtumassa pääsette myös tutustumaan Komeettojen upouuteen Comets Park -kenttään sekä sen ympäristön tarjoamiin virikkeisiin.

Street Soccer:

Lauantaisin järjestämme kaikille Valio -Liigalaisille yhteisen Street Soccer pelitapahtuman. Street Soccer pelitapahtuma on oiva tapa tuoda lapset pelaamaan ohjatussa ympäristössä. Näin sinulle jää aikaa käydä esim. kaupassa. Halutessaan myös vanhemmat voivat osallistua Street Soccer pelitapahtumaan. Street Soccer on oiva tapa lapselle viettää Lauantai aamupäivää jalkapallon pelaamisen merkeissä, hyvässä seurassa.

Street Soccer on tapahtuma jossa osallistujista muodostetaan joukkueet ja pelataan. Tapahtuma on hyvin vapaamuotoinen ja rento. Ohjaajina Street Soccerissa toimivat Komeettojen osaavat valmentajat sekä Komeettojen omat ikäkausijoukkueet.