Komeettojen Prinssi- ja Prinsessafutis 2017

p5297795.jpg

Prinssi- & Prinsessafutis on loistava tapa tutustua jalkapalloiluun kannustavassa ilmapiirissä, osaavien valmentajien johdolla. Tarkoituksenamme on pelien ja leikkien avulla avata futiksen saloja sekä tarjota jokaiselle lapselle onnistumisen kokemuksia. P&P -futis on oiva tapa saada lapsi liikkumaan sekä innostumaan liikkumisesta jalkapallon merkeissä.

Mukaan ovat tänä vuonna tervetulleita kaikki 2008-2012 -syntyneet tytöt ja pojat. Tytöille ja pojille järjestetään toimintaa omissa ryhmissä, osaavien ohjaajien johdolla. Harjoitukset käynnistyvät toukokuussa viikolla 18 yhteisellä avajais tapahtumalla Komeettojen CometsPark- kentällä, Kotalammella ja jatkuvat viikolle 34 asti. Jokaisessa kerhossa muodostetaan kaksi erillistä ryhmää: snadit (2011 ja nuoremmat) sekä nappulat (2008-2010 -syntyneet).

Prinssi & Prinsessafutiksen hinta koko kesältä on 100€. sisältäen ohjatut harjoitus- ja pelitapahtumat, pelipaidan, pallon ja juomapullon.

HUOM! Kerhoajat ja paikat löytyvät oikealla olevasta palkista!

Harjoitusaikataulun näkee TÄÄLTÄ!

 Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisen lomakkeen kautta:

(Ilmoittautuminen jatkuu. Tervetuloa mukaan kaikki Prinssit ja Prinsessat.)

 Ilmoittautumislomakkeelle

 Ladattava esite (PDF)

 Haluatko lähteä Prinssi- ja Prinsessafutiksen apuohjaajaksi?

Haemme joukkoon apuohjaajia vanhemmista tukemaan valmennusta. Apuohjaajat toimivat yhdessä osaavien valmentajiemme kanssa. Apuohjaajana pääset ohjaamaan harjoituksia, toimimaan osana valmennus tiimiä sekä oppimaan jalkapallon ja valmennuksen saloja. Lisätietoja apuohjaajana toimimisesta löydät valmennuksen alta. Järjestämme kaikkien ryhmien valmennus tiimeille koulutuksen viikolla 17.

 

Osallistumismaksun maksutiedot:

Tili: FI84 1045 3000 1911 47
Saaja: Jyväskylän Komeetat
Viesti: PP-futis 2017 ja "osallistuvan lapsen nimi"
Summa: 100 €