Komeettojen juhlavuosi oli menestys!

07.10.2020

Komeettojen juhlavuosi oli menestys!

Palloliitto järjesti 5.10 Comets Parkilla laatujärjestelmän arviointitilaisuuden, jossa seuran toiminta nousi Palloliiton luokituksessa Tasolle 2 jokaisessa arvioinnin kategoriassa (urheilutoiminta, johtaminen, viestintä ja markkinointi). Palloliiton puolelta tilaisuuden vetänyt seurakehityspäällikkö Jaakko Pulkkinen oli vaikuttunut Komeettojen kehityksestä ja seurakulttuurista ja antoi kotiläksyksi julkaista seuran uutisissa viisi kohtaa, joissa seura on tänä vuonna erityisesti onnistunut. Läksyä ei pidetty kovin vaativana. Tässä ne tulee:)

1)      Seura on selvinnyt haastavasta vuodesta hienosti. Pelaajamäärä ei ole pudonnut kuten monilla futisseuroilla Suomessa. Toiminta on ollut iloista ja aktiivista aina pienimmistä Valioliiga pelaajista aikuisten joukkueisiin saakka. Joka ikäluokassa kauteen mahtui iloista riemua futiksesta, pieniä ja vähän isompia voittoja ja joskus tappioitakin kuten asiaan kuuluu. 

2)      Comets Cup oli tänä vuonna sattuneesta syystä tavanomaistakin haastavampi järjestää, mutta onnistuimme siinä mainiosti. Ennätysmäärä joukkueita (160) pelasi elokuisen viikonlopun neljällä eri kentällä loistavassa säässä ja järjestelyt saivat poikkeuksetta kiitosta! Jälleen mahtava talkootyön näyttö koko seuralta!

3)      Aikuisten joukkueet menestyivät hienosti. Nuori edustusjoukkue pelasi ensimmäisen kauden Kolmosessa ja sijoittui nousijajoukkueena sarjassa neljänneksi. Muutamat ottelutapahtumat Comets Parkilla tarjosivat jo häivähdyksen eurooppalaista futistunnelmaa oman faniryhmän ryydittämänä. Ehkä urheilullisena huipentumana 2-1 kotivoitto yläloppusarjan avauksessa sarjasta Kakkosen karsintoihin edenneestä PK-37:sta. Aikuisten menestys ei jäänyt edustusjoukkueen varaan, vaan kakkosjoukkue ”Tähdistö” voitti 13:n joukkueen Kutosen ja nousi ensi kaudeksi Vitoseen. Erinomainen suoritus urheiluhenkeä pursuavalta Tähdistöltä.

4)      Seura täytti tänä vuonna 10 vuotta. Tätä juhlittiin torstai-iltana 10.9. Comets Parkilla koko seuran voimin. Illan huipensi edustuksen ottelu Komeetat-Kings, jossa oli mukana monta Komeetoissa jo perustamisvuonna 2010 aloittanutta pelaajaa. Tarinaa seuran lyhyeltä, mutta jo värikkäältä vuosikymmeneltä kuultiin seuran pj. Juha Leinonkosken juhlapuheessa. Lisää juhlaillan kulusta ja seuran historiasta nettiuutisissa. Kuvakavalkaadi seuratapahtumista lähivuosilta Instagramissa.

5)      Comets Park on ollut seuran sydän jo vajaat neljä vuotta. Areena on täyttänyt odotukset seuran yhteisöllisyyden takuu”miehenä” ja sitä on pidetty hyvin. Tänä vuonna saatiin lisättyä katsomokapasiteettia pienellä lisäkatsomolla ja vedettyä sähköt kioskikopin seinään. Copan katsomoprojektia jatkettiin mm. seuran pj. Juha Leinonkosken, valm.pääl. Matti Silvennoisen ja kaivurin:) voimin 7.10.2020 (kuva).

6)      Vaikka viisi kohtaa pyydettiin, niin bonuksena merkitään seuran organisaation ja tietojärjestelmien (MyClub, procounter) kehittäminen. Näitä on työstetty koko vuoden ajan ja niiden avulla seuran hallintoa on nostettu askel kohti nykyaikaa. Samana päivänä 5.10. kun seuraa Palloliiton toimesta tarkastettiin, tehtiin merkittävä uusi avaus allekirjoittamalla työsopimus Ari Matinlassin kanssa Komeettojen toiminnanjohtajan tehtävästä (kuva). Arin meriitit jalkapallon saralla on hengästyttävät ja niihin voi tutustua tästä.

Ja olisihan niitä vielä lisääkin:)

AriJussi_05102020_MattiJussi_07102020_Copa.jpg

21.01.2021Komeetat mukaan e-jalkapallon Suomen Cupiin
21.01.2021Komeetoille uusi harrastejoukkue miesten Kutoseen
12.01.2021Edustuksen talviklassikko Copalla, some tilit seurantaan!
04.01.2021Edustus/A hyvässä formussa joululomilta, joukkue jatkaa tutulla rosterilla. A nuoret SM karsintaan! Videokooste 2020 huippuhetkistä julkaistu.
22.12.2020Komeettojen hallitukseen uusia jäseniä. Ilkka aloittaa pj:na.
21.12.2020Komeettojen upeat fanituotteet talvikeleihinkin!
06.12.2020Comets Cup 10 juhlaturnaus 21.-22.8.2021. Ilmoittautuminen avattu!
07.10.2020Komeettojen juhlavuosi oli menestys!
03.10.2020Ari Matinlassi seuran toiminnanjohtajaksi
11.09.2020Seuran 10 v juhlailta Comets Parkilla 10.9.2020

Siirry arkistoon »