Joukkue 2005

Tervetuloa joukkueemme kotisivuille!

D71_7584_1.jpg

Olemme Komeetat 2005 joukkue!

Meitä on yli 30 ja harjoittelemme reilulla meiningillä ja iloisella ilmeellä. Tapahtumia on 3-4 kertaa viikossa. Talvella treenaamme Vehkahallissa, Hippoksen jalkapallotilassa ja Kuokkalan graniitissa. Kesällä treenaamme Comes Parkissa Keltinmäessä.

Vastuuvalmentajanamme on Musa Jallow, joka toimii myös seuramme kehityspäällikkönä. Apuna hänellä ovat Sami Partti ja Antti Anhava ja maalivahtivalmennuksessa Jyri Kananen.

Taustajoukoissa puuhaavat joukkueenjohtaja Heli Hänninen, varustevastaava Minna Böhm, kioskivastaava Elina Nikanne/Pekka Vuojärvi ja rahastonhoitaja Elina Pönkä. Mukana on myös iso joukko pelaajien vanhempia, paitsi kuskeina ja kannustajina, myös talkoovoimana tapahtumissa.

Osallistumme kauden 2018 aikana piirisarjaan, peli-iltoihin, lähialueen turnauksiin, Ruukkiturnaukseen Imatralla, Särkänniemi Cupiin Tampereella ja Eloturnaukseen Hyvinkäällä.

Haemme joukkueeseen uusia pelaajia: Jos haluat harrastaa jalkapalloa laadukkaasti, ota yhteyttä joukkueenjohtajaamme, helihanninen (a) hotmail.com

Löydät meidät myös Facebookista!