Joukkue 2004

Tervetuloa Komeetat 2004 joukkueen kotisivuille. Joukkueemme on perustettu vuonna 2010, joten kuluva kausi on jo yhdeksäs toimintavuotemme. Joukkueemme tavoitteena on pelata iloista, mutta samalla tavoitteellista jalkapalloa, jossa kaikki pojat pääsevät harrastamaan jalkapalloa omalla tasollaan. Toimintamme on ympärivuotista, lukuun ottamatta lyhyitä taukoja joulun tienoilla sekä keskikesallä.

Joukkueemme harjoittelee tavoitteellisesti 3-4krt viikossa ja pelaa 11vs11 pelimuodolla. Joukkue osallistuu kaudella 2019 C15 Piirisarjaan, sekä kilpa- ja haastajatason 11vs11 turnauksiin eri puolilla Suomea.

Osa joukkueemme pelaajista osallistuu C15 ikäluokan Keski-Suomi United Yj-joukkueen toimintaan ja sitä kautta kilpapatason sarjoihin sekä turnauksiin.

Joukkueessa on tällä hetkellä 23 pelaajaa ja otamme edelleen uusia liikunnallisia ja motivoituneita poikia mukaan toimintaamme. Jos olet kiinnostunut ilmoittamaan oman lapsesi joukkueeseemme, ota yhteys joukkueenjohtaja Jussi Ekmaniin, p. 050 598 7298.

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Jussi Ekman
(jussi.ekman(a)komeetat.fi)

Vastuuvalmentaja

Mikko Kiiskinen

Valmentajat

Juha Eklund

Tero Hänninen

Rahastonhoitaja

Teemu Peurakumpu


Komeetat 04 Nimenhuuto