Joukkue 2004

2004.jpg

 

Tervetuloa Komeetat 2004 joukkueen kotisivuille. Joukkueemme on perustettu vuonna 2010, joten kuluva kausi on jo seitsemän toimintavuotemme. Joukkueemme tavoitteena on pelata iloista, mutta samalla tavoitteellista jalkapalloa, jossa kaikki pojat pääsevät harrastamaan jalkapalloa omalla tasollaan.Toimintamme on ympärivuotista, lukuun ottamatta lyhyitä taukoja joulun tienoilla sekä keskikesallä.

Joukkueemme pelaa ja harjoittelee kahdessa ryhmässä, kilparyhmässä (Musta joukkue) ja haastajaryhmässä (Sininen joukkue).

Musta joukkue harjoittelee tavoitteellisesti 3-4krt viikossa ja pelaa 11vs11 pelimuodolla. Musta osallistuu kaudella 2017 D13 Puolen Suomen liigaan ja C14 Piirisarjaan sekä kilpatason 11vs11 turnauksiin.

Sininen joukkue harjoittelee myös aktiivisesti, 2-3krt viikossa ja pelaa 8vs8 pelimuodolla. Sininen osallistuu kaudella 2017 D13 Piirisarjaan ja D13 Peli-iltasarjaan sekä haastajatason 8vs8 turnauksiin.

Joukkueessa on tällä hetkellä 46 pelaajaa ja otamme edelleen uusia liikunnallisia ja motivoituneita poikia mukaan toimintaamme. Jos olet kiinnostunut ilmoittamaan oman lapsesi joukkueeseemme, ota yhteys joukkueenjohtaja Jussi Ekmaniin, p. 050 598 7298.

Yhteystiedot

Joukkueenjohtajat:

Jussi Ekman (jussi.ekman(a)komeetat.fi)

Nina Pitkänen (nina.pitkanen(a)nestepaine.fi)

Vastuuvalmentaja, Musta joukkue:

Mikko Kiiskinen

Vastuuvalmentaja, Sininen joukkue:

Juha Eklund

Valmentajat:

Tero Hänninen

Jarmo Porkka

Jani Hedman

Rahastonhoitaja:

Marko Himanen