SEURA


Komeetat on kasvava jyväskyläläinen jalkapalloseura, jossa on tällä hetkellä toistakymmentä poikien ikäkausijoukkuetta ja miesten joukkueet (3 ja 5 divareissa). Myös tyttöjen futis on edustettuna pienempien tyttöjen 11-12 ikäluokassa. Kesällä perheen pienimmille pelaajille on mahdollisuus aloittaa jalkapalloharrastus Valioliigassa. Valioliigan kautta pidetään harjoitus- ja pelitapahtumia koko kesän ajan n.5-8 vuotiaille pelaajille. Seuran lisenssipelaajien määrä on n. 500. Seura viettää tänä vuonna 2020 10-vuotisjuhlia ja niitä juhlittiin 10.9. Comets Parkilla. Tiivistelmää juhlavuoden kohokohdista uutisissa.

Seuramme erityisenä ylpeyden aiheena on 2017 valmistunut oma kotikenttä Comets Park. Syksyllä 2018 Copan huoltorakennukseen valmistui seuran toimisto ja kokoustilat. Comets Parkin kehittämistä jatketaan edelleen.

Miesten edustusjoukkue voitti kaudella 2019 nelosdivarin ja nousi kaudeksi 2020 kolmoseen. Kausi 2020 Kolmosessa sisälsi vaihtelevia peliesityksiä, mutta myös useita riemukkaita voittoja. Runkosarja päättyi 19.8. ja Komeettojen 14 pistettä riitti kuin riittikin paikkaan yläloppusarjassa, jossa sijoituimme neljänneksi. Kaudella 2021 jatkamme siis Kolmosessa. Tuloksia tarkemmin SPL:n Kolmosen tulospalvelusta.

Kotivuiltamme löydät seuramme toiminta-ajatuksemme, yhteystietomme, uutiset ja tulevat tapahtumamme. Sivuilla on myös linkkeja Facebookiin sekä seuran että joukkueiden osalta. Joukkueiden toiminnasta löytyy lisätietoja klikkaamalla bannerista "Joukkueet" kohdasta. Ota yhtettä joukkueen johtajaan ja tule mukaan Komeettoihin!

Kuvassa Comets Parkilla 18.6.2020 seuran päätoimiset työntekijät, vasemmalta valmentajat Tero Kupari ja Toni Virtanen, valmennuspääl. Matti Silvennoinen ja junioripääl. Markus Manninen.


COMETS CUP

Maakunnan suurin poikien jalkapalloturnaus Comets Cup järjestetään 21.-23.8.2020. Ilmoittautuminen ja uusi turnausivusto on avattu! Ks. bannerista kohta Turnaukset-->Comets Cup 2020 21-23.8.2020. Helmikuun loppupuolella turnaukseen on ilmoittautunut jo n. 100 joukkuetta ja kaikki merkit viittaa siihen, että Komeettojen juhlavuonna rikotaan uusi osanottoennätys. Mukaan mahtuu tänäkin vuonna vähintään 150 joukkuetta, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä! Muutamia sarjoja on jo laajennettu alkueräisestä suunnitelmasta ja turnaus laajenee uudelle kentälle (tai kentille). Seuraamme tiiviisti koronakriisin kehittymistä ja edelleen (22.4.) uskomme turnauksen järjestämiseen suunnitellusti.


Wanted coach

HEI SINÄ JALKAPALLOSTA KIINNOSTUNUT!

Alkaako laji taas lopettamisen jälkeen kiehtoa, oletko kenties edelleen aktiivi vai haluatko muuten vaan mukaan jalkapallon ihmeelliseen maailmaan? Nyt sinulla on hieno mahdollisuus tulla mukaan Komeettojen seuratoimintaan. Haemme nyt valmennuksesta kiinnostuneita henkilöitä mukaan kehittämään Jyväskyläläistä jalkapalloa. Voit myös "käräyttää" kaverisi, jos tiedät hänellä olevan halua ja aikaa jalkapallolle.

Ota rohkeasti yhteyttä: Markus Manninen, 0447168867, markus.manninen@komeetat.fi
Uudet ikäkausijoukkueet

Olemme perustaneet uudet ikäkausijoukkueet ikäluokkiin: Pojat 2012/2011 ja Tytöt 2012, 2011 ja 2010.

Tervetuloa mukaan tutustumaan ja innostumaan!

Lisätietoja toiminnasta: https://www.komeetat.fi/uutiset.html?140413

Seuraa meitä facebooKissa